Nijmegen,
01
mei
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Annabelle Hagoort nieuwe directeur Acture

Samenvatting

Acture, de grootste private uitvoerder van sociale zekerheid in Nederland, is trots en verheugd te melden dat Annabelle Hagoort vandaag start als haar nieuwe algemeen directeur. Hagoort is afkomstig van ManpowerGroup en volgt Maudie Derks op, die Acture eind 2008 mede heeft opgericht en sinds 2012 leiding gaf aan de organisatie. Derks wordt CEO van de groep, die onder meer de labels Acture, ActivaSZ, VSZ assuradeuren en Ascot Advies omvat.

Hagoort werkte 25 jaar bij Manpower Uitzendorganisatie, waarvan de laatste 2 jaar als Managing Director ManpowerGroup Solutions Nederland. Acture is voor haar geen onbekende: “Door mijn achtergrond ken ik de uitzendwereld natuurlijk op mijn duimpje. Ziekteverzuim is daarin al jaren een grote uitdaging. Wie zorgt ervoor dat de zieke werknemer goed wordt opgevangen en snel weer terug kan keren in het arbeidsproces? De afgelopen jaren heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe Acture dit doet. Ik verheug me er daarom enorm op om nu leiding te mogen geven aan deze mooie organisatie. Een marktleider die feitelijk de private oplossing heeft uitgevonden en die al jarenlang meedenkt met de politiek, het ministerie van SZW en UWV om werknemers zo snel en goed mogelijk weer in te zetten in het arbeidsproces.”

De wisseling van de wacht markeert een nieuwe stap in de ontwikkeling van Acture. Maudie Derks: “Wij hebben in Nederland de basis gelegd voor private uitvoering bij ziekte van tijdelijk personeel en zo concreet invulling gegeven aan de keuzevrijheid van werkgevers op dit terrein. Daar zijn de afgelopen jaren flinke stappen in gezet. Acture is een kraamkamer geworden van nieuwe ideeën, producten en diensten. Die voegen we samen in een groep waarbij ieder label een eigen onafhankelijke entiteit is die zich verder kan ontwikkelen en groeien. Als CEO is het mijn doel om deze ontwikkelingen te stimuleren en als voortrekker verder vorm te geven.”

Annabelle Hagoort nieuwe directeur Acture, Maudie Derks wordt CEO

01
mei
2018
www.amweb.nl

Annabelle Hagoort bij Acture opvolger van Maudie Derks

01
mei
2018
schade-magazine.nl
Boilerplate

Over Acture
Acture is sinds eind 2008 actief op de markt voor private uitvoering van de sociale zekerheid. Na aanvankelijke focus op de uitzendbranche breidden we onze dienstverlening in 2011 uit naar de andere sectoren van Nederland. Daarnaast voeren we voor eigenrisicodragers de WGA en de WW uit. Met ruim 70.000 dossiers per jaar is Acture de grootste private uitvoerder van sociale zekerheid in Nederland.

Zie ook: www.acture.nl