Bussum,
20
juni
2016
|
09:00
Europe/Amsterdam

Beroepsorganisatie TMA Nederland kiest voor Whitelabel PR

Samenvatting

De Turnaround Management Association Nederland (TMA Nederland), de beroepsgroep van meer dan 200 ‘specialisten in het redden van bedrijven’ heeft Whitelabel PR verkozen als haar PR-bureau. Whitelabel PR helpt besturen van brancheverenigingen en beroepsgroepen met de positionering. Bedenker van dit initiatief is David Gribnau. Whitelabel PR ondersteunt ons met alle mediarelaties en geeft vorm aan de positionering van TMA Nederland” aldus Edwin den Boer, voorzitter van TMA Nederland.

David Gribnau: “Ik begrijp waar veel besturen van verenigingen mee kampen. De leden maken heel duidelijk hun afwegingen of ze het komend jaar nog wel lid willen blijven van de vereniging of dat ze op de kosten gaan besparen. Dan is het van belang om goed te kijken naar hoe aantrekkelijk je bent. Krijgen de leden wel waar voor hun geld? Maar daarnaast hebben de besturen ook behoefte om zichzelf als bestuur en vereniging te positioneren. Om zo aantrekkelijk te zijn voor toekomstige leden en ok daadwerkelijk een rol te spelen op hun specifieke speelveld. Ik ben er trots op dat TMA Nederland naast onlangs al de VBW voor een gespecialiseerd bureau als Whitelabel heeft gekozen dat zich specifiek richt op branchevereniging en beroepsgroepen.”

Edwin den Boer
Whitelabel PR ondersteunt ons met alle mediarelaties en geeft vorm aan de positionering van TMA Nederland
Edwin den Boer

TMA Nederland kiest voor Whitelabel PR

20
jun
2016
fonkonline.nl

Beroepsorganisatie TMA Nederland kiest voor Whitelabel PR

20
jun
2016
www.vm-online.nl
Boilerplate

Whitelabel PR is een initiatief van David Gribnau, oprichter en eigenaar van Gribnau Communicatie. Gribnau heeft bijna 20 jaar werkervaring in het vak. Hij was zelf voorzitter van de VPRA, de Vereniging voor Public Relations en Communicatie- en Adviesbureaus.