Bussum,
28
januari
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Bussumse Rotary Club zoekt ook in 2019 drie goede doelen

Samenvatting

De Rotary Club Bussum is in 2015 gestart met het jaarlijks ondersteunen van drie goede doelen in de regio. Ook dit jaar is de club weer op zoek naar drie initiatieven in Gooise Meren die in aanmerking willen komen voor financiële ondersteuning. De initiatieven moeten gericht zijn op de lokale gemeenschap en mogen geen commercieel doel nastreven. De financiële bijdrage moet geheel ten goede komen aan de bevolking, jong of oud. De drie projecten die ondersteund zullen worden, dienen afgebakend te zijn. De Rotary Club Bussum moet met haar bijdrage iets toevoegen en het verschil kunnen maken.

Het indienen van een onderbouwd verzoek voor een financiële bijdrage kan tot uiterlijk 1 maart 2019 door een mail te sturen naar rotarybussum@live.nl Een jury van de Rotary Club Bussum selecteert drie prijswinnaars die vervolgens op 28 maart 2019 hun aanvraag voor een financiële bijdrage aan de leden van de club komen toelichten bij de wekelijkse clubbijeenkomst in Bussum.

Er zijn drie cheques beschikbaar te weten één van € 1.500 en twee van € 1.000,-. De winnaars kunnen op de zelfde avond de prijs gelijk in ontvangst nemen.

Boilerplate

Rotary Club Bussum, is lid van Rotary International. Een internationale service club, met wereldwijd 1,6 miljoen leden in heel veel landen in de wereld. Die leden zetten zich in voor allerlei maatschappelijke doelen. In Nederland zijn er meer dan 20.000 mensen betrokken bij dit netwerk. Rotary is onder meer de initiatiefnemer van de actie

“Help polio de wereld uit” en is betrokken bij veel projecten in ontwikkelingslanden op het terrein van medische hulp en water- en scholingsprojecten. Rotary is een van de clubs achter de shelterboxen die worden gestuurd naar gebieden in de wereld die door rampen worden getroffen. Op lokaal gebied zet Rotary zich in voor kinderen en mensen die hulp nodig hebben in onze maatschappij.