Heerenveen,
25
maart
2016
|
11:56
Europe/Amsterdam

Friese bloemiste maakt “laatste boeket” voordat zij afreist naar EK Bloemsierkunst

Samenvatting

De Nederlands kampioene Bloemsierkunst Dini Holtrop en haar team van begeleiders, is klaar voor het EK Bloemsierkunst in Genua dat op 8 en 9 april a.s. wordt gehouden. Op 31 maart om 11.00 uur zal zij haar laatste boeket ter voorbereiding in Heerenveen schikken om vervolgens haar spullen op te laden in de vrachtwagen die vertrekt naar Genua. Het EK Bloemsierkunst kent 20 deelnemers. De verwachting is dat de Friese onderneemster hoge ogen weet te gooien. Dini die samen met haar partner twee winkels heeft in Sneek en Heerenveen, wist vorig jaar het Nederlandse kampioenschap te winnen

Het thema van dit EK is “Trouwen in Italië” en zo moet Dini onder meer creaties maken die passen bij een bruidspicknick in de bergen boven Genua en de bloemdecoratie van een Vespa verzorgen. Maar ook wordt een Fiat 500 ‘huwelijksklaar’ gemaakt.

Dini wordt uitgezonden naar Italië door brancheorganisatie VBW. VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) is de ondernemende brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland.

Journalisten zijn van harte welkom op 31 maart om 11.00 uur in Heerenveen aan de Burgemeester Falkenaweg 21 om de laatste voorbereidingen voor het EK-deelname te aanschouwen.

Aanmelden voor het laatste boeket kan door te bellen met David Gribnau, public relations op nummer 0620415329 of door een mail te sturen naar david@whitelabelpr.nl

Blomskikster Dini Holtrop yn it spier foar EK blomsierkeunst

01
apr
2016
www.omropfryslan.nl

Lente begint met Europees kampioenschap bloemsierkunst

31
mrt
2016
www.heerenveensecourant.nl
Dini gaat naar EK bloemschikkenopens in new window
31
mrt
2016
www.hartvannederland.nl
Dini Holtrop naar EK Bloemsierkunstopens in new window
25
mrt
2016
www.sneekernieuwsblad.nl