Amsterdam,
19
augustus
2016
|
15:25
Europe/Amsterdam

Puntr: swipe, voorspel en speel tegen je vrienden

Wie is de beste voetbalkenner?

Samenvatting

De voetbalcompetitie gaat weer van start. En sommige teams maken zich ook op voor de Champions of Europa League. Wat is er nu leuker om wekelijks samen met en tegen je vrienden de wedstrijden te voorspellen en je score bij te houden in Puntr? Wie heeft aan het eind van het seizoen de meeste punten en is de grootste voetbalkenner. Download dan nu Puntr in de App- of Playstore. Of surf naar www.gopuntr.com. En wie weet ben jij misschien straks wel de beste voetbalkenner van je vrienden, je land of zelfs van Europa! Puntr wordt de voetbal app van dit najaar.

Puntr werkt werkelijk heel simpel. Met een gratis account kun je drie voetbalcompetities volgen. Dus de competitie van jouw favoriete club en bijvoorbeeld een internationale competitie. Nodig je vrienden, collega’s en familie uit via social media en vorm samen een groep. In de groep worden de scores van je teamleden bijgehouden.

Iedere week lol
Geen ingewikkeld gedoe met eindstanden. Door te swipen voorspel je: winnen, verliezen of gelijkspel. Na afloop van de wedstrijd wordt jouw scorekaart bekeken en geanalyseerd. Heb jij gewonnen van je vrienden? Of bungel je onderaan? Geen zorgen. Een week later open je Puntr gewoon weer en swipe je de volgende speelronde. Met behulp van de statistieken bepaal je je keuze en voorspel je de wedstrijden.

Puntr is laagdrempelig en voor kinderen geschikt, het verveelt niet want wekelijks kun je winnen van je vrienden. Een musthave voor iedere voetbalfan.

In 12 landen beschikbaar
Puntr is vanaf 5 augustus beschikbaar voor de competities van 12 landen (Ierland, Italië, België, Engeland, Schotland, Griekenland, Portugal, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Turkije). Naast de “eigen” competitie kun je ook Puntr spelen voor de Europese toernooien (Champions League en Europa League).

Zie hier hoe Puntr werkt? Check hier de film https://player.vimeo.com/video/177591094

Puntr is een initiatief van Bazookaa media.

Puntr app aims to simplify fantasy football for mobile generation

19
aug
2016
www.netimperative.com

Dit zijn de beste Android- en iOS-apps van de week

19
aug
2016
www.nu.nl