Bussum,
12
november
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Rotary Bussum deelt honderd toegangskaarten uit voor feestelijke Pro Musica concert

Samenvatting

Op zaterdag 17 november 2018 viert het Bussumse koor Pro Musica haar 75ste verjaardag met een spectaculair concert met groot orkest, dansers, licht- en videobeelden en natuurlijk een prachtig repertoire uit haar rijke geschiedenis. Rotaryclub Bussum heeft samen met het Sluyterman van Loo Fonds, honderd toegangskaarten gekocht en inmiddels weggegeven aan alleenstaande ouderen, vrijwilligers van een hospice en een aantal nieuwe Nederlanders. Om zo deze mensen een bijzondere avond te bezorgen. Alle honderd kaarten zijn inmiddels weggegeven.

Voor ouderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds uit gaan is dit een kans op een gezellige avond met mooie muziek. De vrijwilligers van het hospice mogen ook wel eens in het zonnetje worden gezet en vluchtelingen, die hier een verblijfsvergunning hebben kunnen op deze avond op een muzikale wijze iets mee krijgen van onze cultuur.

In de speciaal voor de gelegenheid ingerichte ‘Rotaryhoek’ in de lounge van het MCO in Hilversum worden de gasten ontvangen met een kopje koffie. Leden van Rotaryclub Bussum vervullen de rol van gastheer en gastvrouw om de avond geanimeerd te laten verlopen.

Het vervoer van de gasten is geregeld dankzij de medewerking van chauffeurs van de BoodschappenPlusBussen van Bussum, Huizen en Weesp en leden van Rotaryclub Bussum.