01
januari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Weer werkzaam voor KlasseLunch

KlasseLunch 2009 Ieder jaar maken zo'n 200.000 leerlingen uit groep 8 de overstap naar het voortgezet onderwijs. Om leerlingen bewust te maken van het belang van gezonde voeding, biedt Albert Heijn leerlingen uit groep 8 van de basisschool een lesprogramma aan.Gribnau Communicatie helpt in de aanlopende fase met lokale publiciteit.

1-1-2009 | Op een leuke manier wordt ‘gezonde voeding’ onder de aandacht van de leerlingen gebracht. Het lesprogramma wordt afgesloten met een gratis KlasseLunch. Vorig jaar deed een record aantal van 134.000 leerlingen mee. In Utrecht hebben maar liefst 229 scholen zich nu al aangemeld! Scholen die willen deelnemen aan de KlasseLunch kunnen zich aanmelden tot 20 februari op de nieuwe site www.ikeethetbeter.nl. Deze gratis KlasseLunch voor alle groepen 8 van Nederland vindt plaats op donderdag 2 april 2009.
 
Lesmateriaal
Met een gratis KlasseLunch op 2 april a.s. voor de leerlingen van groep 8, worden zij op een originele manier er opgewezen dat gezond eten niet alleen lekker, maar ook gezellig kan zijn. Om de leerkrachten in staat te stellen het lunchprogramma inhoudelijk voor te bereiden, biedt KlasseLunch speciaal daartoe ontwikkeld lesmateriaal via Internet aan. Het lesmateriaal sluit aan bij de leerstof van groep 8 en is ontwikkeld door externe onderwijsspecialisten met advies van het Voedingscentrum.
 
Het doel is leerlingen te inspireren tot het maken van gezonde voedingkeuzes en wel op een manier die hen aanspreekt: inspirerend, uitdagend en positief. Bovenop het online lesmateriaal krijgen de scholen ook een speciale dvd De Show van Vijf. Op een leuke en leerzame wijze wordt aandacht besteed aan de inhoud van de vijf voedselsegmenten van de Schijf van Vijf. 

Zie onder meer: Omroep N., alle persberichten, postiljononline

Journalisten over mij als adviseur

Journalisten over mij als adviseur

o.m. FD, De Telegraaf en BNR

Van Nieuwsuur tot Jeugdjournaal

Ik help u graag!

Kwaliteit volgens de VPRA